Om oss

Om Urban Lifestyle

Urban Lifestyle är en lokal butik med fokus på produkter som gör livet roligare att leva. Vi fokuserar på ett fåtal produkter som vi själva kan stå bakom gällande kvalité och pris. 

I grunden är det två fokusområden; elfordon och bbq (med tillbehör till bbq/matlagning). På sikt kan utbudet ändras, beroende på om jag får en ny hobby vars prylar passar in i en Urban Lifestyle butik :)

Kundfokus

Kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss. Du som kund ska känna att du får vår fulla uppmärksamhet under köpet, men även efter dealen är genomförd. Vi hjälper gärna till och svarar på frågor och funderingar kring produkterna, även efter köpet. Och om olyckan skulle vara framme och något inte fungerar som det ska, hör genast av dig. Vi genomför inte enbart en försäljning, utan skapar en långvarig relation tillsammans med dig som kund.

Produkturval

Vi letar efter nya roliga produkter som vi kan erbjuda. Därför kan sortimentet breddas med tiden, och vissa produkter kan utgå. Fokusen ligger på produkter med hög kvalité till rätt pris.

Samarbetspartners

Samarbetspartners som vi väljer att jobba med är lika entusiastiska som vi i produkten vi säljer. Därför väljer vi samarbetspartners med omsorg. Är du en distributör som vill samarbeta med oss på Urban Lifestyle, är du välkommen att höra av dig. 

VisaMasterCardKlarna